Menjava avtostekel – počeno vetrobransko steklo ni več problem!

Imate razbito steklo? Poskrbite za svojo varnost in svoje vozilo pripeljite k nam; počeno  vetrobransko steklo vam bomo zamenjali hitro in učinkovito!

Menjava avtostekel – učinkovit varnostni plan menjave

Pri nas bomo vaše razbito steklo najprej ocenili in se nato odločili, ali je potrebna zamenjava ali popravilo. Razen v primerih majhnih poškodb je priporočljiva  menjava, saj je vetrobransko steklo avtomobila ena ključnih komponent, ki zagotavljajo varnost. Menjava avtostekel pri nas poteka hitro in učinkovito. Držimo se najvišjih standardov tako pri delu kot tudi pri uporabljenih materialih. Naše podjetje ima vrsto večletnih izkušenj in se vsak dan sooča z najrazličnejšimi primeri.

Počeno vetrobransko steklo – kaj pa zdaj?

Takoj, ko se zaveste, da imate razbito steklo, se oglasite pri nas za menjavo ali  popravilo avtomobilskega stekla, da čimprej poskrbimo za vašo varnost. V primerih, ko je potrebna menjava avtostekel, se pri nas izvede protokol t.i. petnajstih varnostnih točk. Gre za petnajst varnostnih korakov, ki se jih naši strokovnjaki držijo do potankosti, zato da opravijo brezhibno delo. V postopek spada tudi pozorno testiranje vseh zadev, ki so vezane na steklo, pa tudi sklenitev garancije. V primeru menjave avtostekel je garancija na delo neomejena. Svojim strankam nudimo zagotovilo, da bo steklo tesnilo, razen če je karoserija vašega vozila zarjavela (v tem primeru garancije ne nudimo).

Vetrobransko steklo – cena

Pri nas najprej ocenimo vaše razbito steklo, potem pa se odločimo za popravilo ali menjavo. Zato, da vam prihranimo čas in denar, se skušamo vedno najprej usmeriti na  popravilo stekla; ko to ni mogoče, je potrebna menjava avtostekel. V večini primerov ta poseg krije zavarovalna polica, stranka pa ponavadi doplača presežek, ki ga zavarovalnica ne krije. Če nimate sklenjene nobene pogodbe v primeru poškodbe stekel, se za ceno vetrobranskega stekla dogovorite z našim strokovnim osebjem, ki bo najprej ocenilo stanje in nato določilo, katera vrsta stekla ustreza vašemu vozilu. Vsa stekla so pri nas homologirana in ustrezajo evropskim standardom in zahtevam. Cena vetrobranskega stekla variira od primera do primera, saj je odvisna od vrste stekla.

Novomat d.o.o. | Menjava avtostekel, vetrobransko steklo – cena, počeno vetrobransko steklo, razbito steklo – povezave do naše spletne strani:
  • Menjava avtostekel
  • Vetrobransko steklo – cena
  • Počeno vetrobransko steklo
  • Razbito steklo