Mobilni servis – mobilna enota deluje po vsej državi

Mobilni servis Novomat

Podjetje Novomat d.o.o.,  Avto steklo center, je slovensko podjetje, ki se s popravili in menjavo poškodovanih avtomobilskih stekel ukvarja že skoraj 30 let. Poleg poslovalnice v Ljubljani (nahaja se v Črnučah) in Mariboru imamo tudi mobilno enoto oziroma mobilni servis. Mobilni servis nam  omogoča, da delujemo po vsej Sloveniji.

 

V primeru manjših poškodb na vetrobranskem steklu bodo naši strokovnjaki poskrbeli za kakovostno popravilo.  Popravilo vetrobranskega stekla pa ni možno, če je poškodba avtostekla večja od 2,5 centimetra ali če se nahaja v voznikovem vidnem polju. Takrat je možna le zamenjava avtostekla. Menjava pa je opravljena tudi v vseh primerih razbitega stranskega ali zadnjega avtostekla. Ta avtostekla so namreč po sestavi drugačna od vetrobranskega stekla in se ob poškodbi razletijo.

 

Mobilni servis – varna zamenjava avtostekla z izkušenimi serviserji

Mobilni servis z izkušenimi serviserji vam zagotavlja, da bo zamenjava vašega vetrobranskega stekla in tudi ostalih stekel na vašem vozilu varna in kakovostna. Naši serviserji imajo potrebno znanje in opremo ter izkušnje z različnimi tipi menjav in v različnih pogojih dela. Tako naše poslovalnice kot mobilni servis imajo na zalogi originalna avtostekla za posamezne tipe vozil, pa tudi veliko kakovostnih kopij. Naši specialisti za avtostekla za menjavo uporabljajo dovršene tehnike in najbolj kakovostne materiale. Prepričani ste lahko, da bo vaše novo steklo kljub menjavi dosegalo najkakovostnejše varnostne standarde. Vsaka  menjava avtostekel namreč obsega 15 varnostnih faz.

 

Kakovostna in strokovno izvedena zamenjava za večjo varnost

Zamenjava avtostekla – tako vetrobranskega stekla kot ostalih – mora biti izvedena resnično natančno. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da steklo ob morebitnem trku razpade in poškoduje karoserijo, manjša pa je tudi učinkovitost zračne blazine. Prav tako je pomembna uporaba pravega lepila, saj sicer lahko pride do zamakanja ob steklu, to pa povzroči rjavenje in odstopanje vetrobranskega stekla.

 

Da vaša varnost v avtomobilu ne bi bila ogrožena, je izredno pomembno, da zamenjava poteka pod vodstvom izkušenega monterja. Strokovna  menjava avtostekla pa zagotavlja tudi prihranek pri stroških vzdrževanja vašega vozila. Izberite varno odločitev – naj bo zamenjava vašega avtostekla kakovostna. Odločite se za obisk naše poslovalnice ali pa pokličite naš mobilni servis.

 

Novomat d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
  • Mobilni servis
  • Zamenjava vetrobranskega stekla
  • Menjava avtostekla