Popravilo avtostekel

Popravilo vetrobranskega stekla

Vetrobranskega stekla ni treba zmeraj menjati, saj se lahko nekatere poškodbe tudi popravijo. V primeru manjše poškodbe izvajamo pri nas tudi popravilo avto stekel, ki vam omogoča, da z vašim vozilom še naprej varno vozite, hkrati pa prihranite čas in denar, ki bi ga sicer morali odšteti za zamenjavo stekla. Pri popravilu stekel uporabljamo le najboljše materiale in najnovejše tehnike.

Naši profesionalci imajo za seboj večletne izkušnje s popravili in znajo prepoznati različne poškodbe. Najprej si bodo pozorno ogledali stanje stekla na vašem vozilu, šele nato pa se bodo odločili, ali je za vašo varnost bolj priporočljiva menjava ali popravilo avto stekel. 

 Popravilo stekla:

 • Izvedeno je izjemno hitro, saj je končano v približno uri in pol. Takoj po popravilu pa lahko vozilo mirno in varno odpeljete.
 • Popravilo je trajno, poškodba pa se ne bo povečala.
 • Sveža poškodba (do enega tedna) je po popravilu večinoma nevidna. 

Popravilo avtostekel

Ne oklevajte, čim prej se naročite na enega izmed naših kontaktov. Nudimo tudi mobilni servis.

 • Ali se lahko poškodba stekla popravi?

  Za popravilo stekla se praviloma odločimo takrat, kadar gre za manjšo poškodbo, pri kateri je premer poškodovane površine manjši od kovanca za dva evra.

  Tri najpogostejše poškodbe stekla, ki jih obravnavamo s popravilom:

  Popravilo avtostekel
 • Garancija zadovoljstva

  Namen popravila stekla je, da prepreči nadaljnje širjenje poškodbe. Pri Novomatu vam zagotavljamo, da vas poškodba ne bo več ovirala pri vožnji.

  V primeru, da s popravilom niste zadovoljni, vam v primeru menjave stekla popravila ne zaračunamo.

 • Mobilni sevis

  Menjave oziroma popravila stekla vam pri Novomatu ne nudimo zgolj v naših poslovalnicah, temveč so vam na voljo tudi naši mobilni serviserji, ki popravijo oziroma zamenjajo vaše steklo kar na terenu

  Serviserji, ki opravljajo menjave na terenu, so za tovrstno delo usposobljeni, saj imajo izkušnje z različnimi vrstami menjav v različnih pogojih. Menjava stekla bo tako kljub delu na terenu izvedena na podlagi znanja in izkušenj ter s kakovostno opremo in materiali.

  Sporočite nam kraj in čas za izvedbo menjave ali popravila vetrobranskega stekla in dogovorili se bomo za termin.