Storitve podjetja Novomat - Avto steklo center

Ne oklevajte, čim prej se naročite na servis preko naših kontaktov. Nudimo vam:

 

Naše storitve

Poleg popravila najrazličnejših poškodb avto stekla in menjave tistih stekel, za katere ocenjujemo, da je menjava zaradi varnosti učinkovitejša rešitev, vam nudimo tudi mobilni servis, ki omogoča obravnavo poškodbe vašega stekla kjerkoli v državi in v najrazličnejših pogojih.

Pri svojem delu poleg strokovne, dovršene in profesionalne izvedbe dajemo velik poudarek varnosti, kvaliteti materialov in nenehnemu spremljanju novosti na tržišču:

Varnost

Posebno pozornost namenjamo kakovostni in strokovni izvedbi. Način vgradnje vetrobranskega stekla je namreč izjemno pomemben za varnost vašega vozila, saj podpira streho vašega vozila in predstavlja od 20 do 40 odstotkov trdnosti avtomobila, s čimer pomaga preprečiti upogib strehe v primeru kotaljenja avtomobila.

Kakovost

Vsa stekla, ki jih uporabljamo, so homologirana in ustrezajo Evropskim standardom in zahtevam. Prav tako uporabljamo zgolj lepila in pripadajoče materiale, katerih proizvajalci zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.

Spremljanje novosti

Redno se posvetujemo z avtomobilskimi proizvajalci materialov in orodij za menjavo stekel, tako da so naši monterji vseskozi seznanjeni z novimi tehnikami in standardi v tej dejavnosti.

V okviru naših storitev sodelujemo tudi z večino vodilnih slovenskih zavarovalnic, s katerimi smo v mnogih letih sodelovanja vzpostavili trden odnos in zaupanje. Z uradnimi cenitvami škod, ki jih opravimo v okviru servisa, vam tako prihranimo dragoceni čas.

Če se torej soočate s počenim, opraskanim ali kako drugače poškodovanim avto steklom, ste z obiskom naše spletne strani že korak bližje h kakovostni in hitro izvedeni rešitvi.

Zato ne oklevajte in se čim prej naročite na servis preko enega izmed naših kontaktov.